Innerpage Image

DELONGHI ECAM 25.462 S

EspressomaskinerDeLonghi DELONGHI ECAM 25.462 S

Delonghi ecam-25462s kaffemaskinDeLonghi ECAM 25.462 S er en helautomatisk espressomaskin med DeLonghi Lattecrema system som gir deg mulighet til å lage cappuccino, machiatto, latte og mer med et enkelt trykk på en knapp.

Den brukervennlige displayen gjør det til en lek å bruke denne maskinen.

Det patenterte automatiske cappuccino systemet gir deg den perfekte caffelatten ved et enkelt trykk på en knapp. Videre gir «min melk»-knappen deg muligheten til å velge mellom cafelatte, latte macchiato og varm melk. Maskinen er utstyrt med en fin 2 linjers display og har aktiv koppvarmer og vannfilter. Kaffen kan tilpasses med mange forskjellige innstillinger som kan spares slik at du får kaffen akkurat slik du ønsker hver gang.

[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4422&pid=7338&deeplink=https%3A//www.kitchenone.no/produkt/delonghi-ecam-25462-s/&sub=17832″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos Kitchenone 9 899,-[/wpsm_button]

MER INFORMASJON OM DELONGHI ECAM 25.462 S

En modell som gir deg masse automatikk, det patenterte Lattecrema systemet gir deg perfekt skum av melk, og Milk System gir deg mulighet til å lage melk til latte, macchiatto og cappuccino med kun et trykk.  Lett og overskuelig display, lys til koppen, støysvak kvalitetskvern som er enkel å rengjøre.  Koppholder med varme, varmebestandig termostat og automatisk renseprogram, er kun noen av de funksjonene du får med denne modellen.

 

Spesifikasjoner

Automatisk rense- og avkalkingsprogram
Formalte bønner
Innebygd kaffekvern
Melkebeholder
2 kopper pr. brygg
Justering av kaffestyrke
Damp funksjon
Koppvarmer
Kopplys
Garanti 2 år
Material Plast
Beholder (bønner)
250 g.
Pumpetrykk (bar)
15 bar
Merke
DeLonghi
Beholder (vann)
1.8 liter
Effekt
1450 watt
Espressomaskin type
Automatisk
Display
LCD-Skjerm
Farge
Sølv & Sort
Type
Espressomaskin
Høyde: 34 cm
Dybde: 23 cm
Bredde: 43 cm
Vekt: 9 kilo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *