DELONGHI ECAM 25.462 S

Delonghi ecam-25462s kaffemaskinDeLonghi ECAM 25.462 S er en helautomatisk espressomaskin med DeLonghi Lattecrema system som gir deg mulighet til å lage cappuccino, machiatto, latte og mer med et enkelt trykk på en knapp.

Den brukervennlige displayen gjør det til en lek å bruke denne maskinen.

Det patenterte automatiske cappuccino systemet gir deg den perfekte caffelatten ved et enkelt trykk på en knapp. Videre gir “min melk”-knappen deg muligheten til å velge mellom cafelatte, latte macchiato og varm melk. Maskinen er utstyrt med en fin 2 linjers display og har aktiv koppvarmer og vannfilter. Kaffen kan tilpasses med mange forskjellige innstillinger som kan spares slik at du får kaffen akkurat slik du ønsker hver gang.

MER INFORMASJON OM DELONGHI ECAM 25.462 S

En modell som gir deg masse automatikk, det patenterte Lattecrema systemet gir deg perfekt skum av melk, og Milk System gir deg mulighet til å lage melk til latte, macchiatto og cappuccino med kun et trykk.  Lett og overskuelig display, lys til koppen, støysvak kvalitetskvern som er enkel å rengjøre.  Koppholder med varme, varmebestandig termostat og automatisk renseprogram, er kun noen av de funksjonene du får med denne modellen.

 

Spesifikasjoner

Automatisk rense- og avkalkingsprogram
Formalte bønner
Innebygd kaffekvern
Melkebeholder
2 kopper pr. brygg
Justering av kaffestyrke
Damp funksjon
Koppvarmer
Kopplys
Garanti 2 år
Material Plast
Beholder (bønner)
250 g.
Pumpetrykk (bar)
15 bar
Merke
DeLonghi
Beholder (vann)
1.8 liter
Effekt
1450 watt
Espressomaskin type
Automatisk
Display
LCD-Skjerm
Farge
Sølv & Sort
Type
Espressomaskin
Høyde: 34 cm
Dybde: 23 cm
Bredde: 43 cm
Vekt: 9 kilo

No Comments

    Leave a reply