Innerpage Image

Gaggia Classic Inox

gaggia_classic_inox_1Gaggia Classic kaffemaskin er en riktig klassiker. Fantastisk design og konstruksjon gjør at maskinen lang levetid. Maskinen har en sterk pumpe, et vannkoker system av høy klasse og et gruppehode av støpt messing. Dette gjør at Gaggia Classic kan lage omtrent like god kaffe som de beste cafeene. Classic er og enkel å manøvrere med indikatorer for både vanntemperatur og melke steaming. Har og koppvarmere.

[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»/gaggia-classic2″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos KitchenTime 2 999,-[/wpsm_button]

Detaljer

Gaggia Classic kaffemaskin er en riktig klassiker. Fantastisk design og konstruksjon gjør at maskinen har lang levetid.

I hjertet av Gaggia Classic sitter en elektrisk pumpe på 55 watt. Dette er den sterkeste pumpen i sin klasse. Gaggia Classic har og et unikt koker system med 2 varme elementer. Disse varmeelementene er lokaliserte på både sider om vannkokeren for å forhindre skade grunnet korrosjon.

Classic har en rekke med gode funksjoner:
Varmeelementet er skyddet mot korrosjon (en av de vanligste anledningene til at andre mankiner ofte trengs å repareres). Hele kokesystmet er effektivt og varmestabiliteten er meget bra. Gaggia Classic 2012 har en 3-veis magnetventil som automatisk tar vekk øverskuddstrykk som som skapes under  bryggingssyklusen. Uten dette skulle du mest sannsynlig kunne bli sprayet med kaffe i tid og utide.

3-veis mangetventilssystemet trengs fordi maskinen lager kaffe på samme måte som kommersielle maskiner gjør. Gaggia Classic har et filter på 58 mm (kommersiell størrelse). Den store størrelsen på filteret gjør at vannet er distribuert jevnt gjennom kaffet. Dette er en viktig anledning til at maskinen kan lage så godt kaffe.

Gruppehodet er lagt av støpt messing og krom. Støpt messing er det beste materialet til å holde temperaturen stabil under bryggingssyklusen fordi den holder på varmen. Gjennom å bruke støpt messing, som i kommersielle maskiner, så produserer Gaggia Classic espresso som kan matche espresso lagd på gode cafeer.

Kontrollerne på Classic er enkle og robuste. Maskinen har en indikator som forteller deg når temperaturen er rett for å lage kaffe og når melkesteaming kan startes. Gjennom å aktivere pumpen kan varmt vann kan enkelt spyles gjennom steamen for å lage andre varme drinker som sjokolade eller supper.

Den nydesignete turbo steameren gjør det enklere å steame melk sammenlignet med tidligere modeller. Koppvarmeren er direkte over vannkokeren så den fungerer meget effektivt. Gaggia Classic har og stor dryppholder slik at den er enkel å holde ren.

Spesifikasjoner:
Power supply 230-240V 50Hz 1300W 120V 60Hz 1425W.
Vannkoker system: Boiler Uni 4514.
Borttagbar vannbeholder.
Vannbeholder kapasitet: 2,1 liter.
Trykk i vannpumpe: 15 bar.
Sistema Crema perfetta tilgjenglig.
Vannmengde kan ses.
Cappuccino accessory Pannarello.
Kan lage to espressos samtidig.
Gruppe og filter holder i krom.
3 veis ventil.

Tilbehør:
3 Filter: 1 enkelfilter, 1 dobbelfilter og 1 filter for ESE (easy serve espresso) pods.
Måle skje og tamper.

Dimensjoner:
Bredde x Høyde x Dybde: 23 x 38 x 24 cm.
Vekt: 8,0 kg.
Hus i rustfritt stål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *