Innerpage Image

La Pavoni Profesional PL

Espressomaskinerespressomaskiner La Pavoni Profesional PL

La pavoni Professional PL espressomaskinLa Pavoni Profesional PL er en kraftigere espressomaskin en Europiccola med dobbelt så stor vannkoker på 1,6 kilo. Profesional PL en helmanuell espressomaskin, perfekt for deg som vil ha full kontroll på hvordan espressoen din lages. Når du løfter spaken fyldes gruppehodet med varmt vann, vannet presses siden manuelt gjennom kaffen med spaken. Dette betyr at du manuelt kan styre hvor lang bryggetid du skal ha. Brygger du kjapt(18 – 20 sekunder) får du en starkere og litt bitter espresso (Ristretto). Bruker du litt lengre tid, ca 30 sekunder, får du en mer mild kaffe (Espresso lungo). Mange mener at optimal espresso brygges på 25 sekunder Alle lever modeller kommer med 1 filter som kan brukes både med kvernet kaffe og standard pods ESE.

[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4422&pid=7338&deeplink=https%3A//www.kitchenone.no/produkt/saeco-saeco-granbaristo-hd8975/&sub=17832″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos Kitchenone 13 999,-[/wpsm_button]

Detaljer

La Pavoni Profesional PL er en helmanuell espressomaskin, perfekt for deg som vil ha full kontroll på hvordan espressoen din lages. Når du løfter på spaken så føres vatten inn i gruppehuset, når du senker på spaken så trøkker du vannet gjennom kaffen. Profesional PL har en god, konstant og kraftig steamer.

Spesifikasjoner:

Vannkoker 1,6 liter
Steameklar etter 15 minutter.
Koketrøkk: 0,8 bar
Klar til å brygge etter 5 min oppvarming.
Sikkerhetsventil
Alltid steam
Vannnivåmåler
Manometer – Trykkmåler
Espresso kapasitet – 16 kopper
Tilgjenglig med automatisk cappucino device.
Varme element på 1000 wSpesifikasjoner:
Bredde: 20 cm
Dybde: 29 cm
Høyde: 32 cm
Vekt: 6 kg

Tips for brygging

Hold i bajonetten når du løfter spaken.
Vent ca 10 sekunder slik at gruppehodet fylles med vann og at kaffen blir våt.
Trykk ned spaken i et jevnt tempo – En en optimal espresso brygges beroende på personlig smak på ca 18-30 sekunder. Mange mener at ca 25 sekunder er optimal bryggetid.
Vent i ca 1 minutt før du fjerner bajonetten.Maskinen bør ikke stå på i lange perioder då den kan tørrkoke og bli ødelagt.
Hvis maskinen står på for lenge vil den bli for varm til å lage optimal espresso(detsamme gjelder for Elektras casa a leva).
Etter en 3 espresso shots bør man slå av maskinen, kyle av den og etterfylle med kaldt vann for best resultat.Maskinens design gjør at den vil bli meget varm under bruk. Berør kun plastdelene og pass på at maskinen ikke velter under brygging (når du drar ned spaken).De første gangene du bruker maskinen bør du ta det litt forsiktig. Når du har brukt La Pavoni maskinen et par ganger så vil du lære teknikken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *