rancilio_silvia_espressomaskin

Rancilio Silvia V3 er en lekker espressomaskin som har en utrolig flott finish. Maskinen er enestående i denne prisklassen. Karosseriet kommer i rustfritt stål gjør seg godt på ett hvert kjøkken eller kontor.

Rancilio Silvia har en stor koker i messing som gir stabil temperatur og riklig med damp til melkesteaming. Dette betyr at du altid får lagt god espresso og kan steame godt med melk til din cappuccino eller latte.

Profesjonelt portafilter på 58 mm og hus i trykk-presset messing. Damparmen er bevegelig i alle retninger.

Rancilio silvia espressomaskin

Rancilio Rocky uten doserer

rancilio_rocky_kaffekvern_uten_dosererRancilio Rocky uten doserer er en meget robust og tystgående kværn, perfekt for espresso maskiner. Rocky er kanskje den mest holdbare kværnen i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale.

rancilio silvia kjøp

Rocky er designet til å kværne espresso bønner men den klarer med sine 55 instillinger å kværne alt fra finmalt espresso til kokemalt med nøyaktig jevn og fin kværning.

Rancilio Rocky uten doserer kaffekvern

 

Rancilio Rocky med doserer

rancilio_rocky_kaffekvern_med_dosererRancilio Rocky med doserer er en meget robust og tystgående kværn, perfekt for espresso maskiner. Rocky er et meget bra alternativ for sitt pris og rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale.

rancilio silvia kjøp

Rocky er designet til å kværne espresso bønner, men med sine 55 instillinger klarer den å kværne alt fra finmalt espresso til kokemalt.

Rancilio Rocky doser kaffekvern

 

Rancilio Silvia espressomaskin og Rocky kaffekvern uten doserer

rancilio_silva_rocky_special_doserless_set-2Dette Rancilio settet passer for deg som er opptatt av å lage god espresso. Inlkudert er den redesignede Rancilio Silva V3 2012 og Rancilio Rocky 2010 Special Doserless kaffekvern.

Rancilio Silvia og Rocky kaffekvern

Med denne pakken så får du alt du trenger for å lage god espresso. Meget beleilig å praktisk. Kommer ikke med Inox base.

Rancilio Silvia espressomaskin og Rocky kaffekvern uten doserer