Innerpage Image

Rancilio Rocky uten doserer

EspressomaskinerRancilio Rancilio Rocky uten doserer

Rancilio Rocky kaffekvern uten doserer

rancilio_rocky_kaffekvern_uten_dosererRancilio Rocky uten doserer er en meget robust og tystgående kværn med doserer, perfekt for espresso maskiner. Rocky er kanskje den mest holdbare kværnen i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale.

Rancilio Rocky kaffekvern

For god kaffe er det viktig med en bra kværn!

Rocky er designet til å kværne espresso bønner men den klarer med sine 55 instillinger å kværne alt fra finmalt espresso til kokemalt med nøyaktig jevn og fin kværning. Fordelen med å ha en kværn uten doserer er at du minsker mengden kaffesvinn. Kværn akkurat det du trenger direkte ned i filteret!

Detaljer

Rancilio Rocky 2012 er en av de mest holdbare kværnene i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale. Maskinen er tystgående og robust.

Fordelen med å ha en kværn uten doserer er at du minsker mengden kaffesvinn. Kværn akkurat det du trenger direkte ned i filteret!

Rocky er designet til å kværne espresso bønner men den klarer med sine 55 instillinger å kværne fra pudder til kokemalt. Rocky Rancilios konstruksjon med saktagående kommersielle kværnehjul gjør at bønnene knuses med en jevnt og fint uansett kværnestørrelse. Maskinen er lagd etter samme prinsipper som komersielle kværner og klarer å kværne bønner til finmalt espresso.

Når du lager espresso (eller annen kaffe) så er det helt essensielt at kværnen kværner jevnt hvis du vil få det beste ut av espressoen. Dette klarer Rocky. Rocky maskinen har samme motor som den kommersielle Rancilio maskinen MD40. Den har en høy temperatur sperre som slår av maskinen om det kommer ned en stein eller lignende ned i kværnen.

Teknisk informasjon
Dimensjoner (Lengde x Bredde x Høyde) i mm: 120 x 250 x 350
Spenning: 230V 50Hz
Netto vekt: 7 kg
Effekt: 140W for 230V
Dosering per porsjon ca 7 gram
Bønne kontainer kapasitet 300 gram
Kværn av herdet stål
Struktur i aluminium

Les mer om Rancilio Silvia V3 Espressomaskin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *