Innerpage Image

Rancilio Silvia V3

EspressomaskinerRancilio Rancilio Silvia V3

Rancilio Silvia

Rancilio Silvia V3 er en lekker espressomaskin som har en utrolig flott finish. Maskinen er enestående i denne prisklassen. Karosseriet kommer i rustfritt stål gjør seg godt på ett hvert kjøkken eller kontor.

rancilio_silvia_espressomaskinMaskinen nå i oppdatert utgave med svingbar damparm, akkurat som på profesjonelle maskiner.

Rancilio Silvia V3 har en stor koker i messing som gir stabil temperatur og riklig med damp til melkesteaming. Trykket i kokeren regleres av en ventil slik at trykket i gruppen holdes på 0,9 bar. Overskuddsvann og trykk føres tilbake inn i vanntanken. Dette betyr at du altid får lagt god espresso og kan steame godt med melk til din cappuccino eller latte.

Kokeren har 3 termostater for: kaffe, damp og sikkerhet.

Portafilteret er utformet er som på de profesjonelle maskinene med buede utløpsrør for jevnhet i kaffen, lik størrelse på filteret (58 mm) og hus i trykk-presset messing gir temperaturstabilitet.

Rancilio Silvia har nå mulighet for tilkobling av en podsadapter for bruk av standard kaffepods i stedet for løsvektkaffe. Podsadapter er tilgjengelig separat.

Damparmen er bevegelig i alle retninger som på Rancilios profesjonelle maskiner og er utstyrt med fingerbeskyttelse.

Spesifikasjoner:
3 veis ventil – gjør at du unngår overtrykk i gruppen slik at det ikke spretter kaffe ut over benken når du løsner bajonetten og hindrer kaffeslam for å trenge tilbake til kokeren.
Vanntankskapasitet 2,5 liter
Kokerstørrelse 3,5 dl
Elektromagnetisk pumpe
Trykk: 15 bar.
Mål: Dybde 235mm, Høyde 340mm, Bredde 290mm.
Vekt: 14 kg.
Effekt: 230v-1100W.

Er du på jakt etter en Rancilio kaffekvern? Les om Rancilio Rocky kaffekvern her (trykk på linken):
Rancilio Rocky kaffekvern uten doserer
Rancilio Rocky kaffekvern med doserer

2 thoughts on “Rancilio Silvia V3”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *