Gaggia Classic kaffemaskin

gaggia_classic_inox_1Gaggia Classic espressomaskin er en riktig klassiker. Fantastisk design og konstruksjon gjør at maskinen lang levetid. Maskinen har en sterk pumpe, et vannkoker system av høy klasse og et gruppehode av støpt messing. Dette gjør at Gaggia Classic kan lage omtrent like god kaffe som de beste cafeene.

Classic er og enkel å manøvrere med indikatorer for både vanntemperatur og melke steaming. Har og koppvarmere.

Les mer om Gaggia Classic

Gaggia Brera

gaggia_brera_black_automatisk_kaffemaskin

Gaggia Brera en automatisk kaffemaskin med flott og kompakt design som lager meget god espresso. Maskinen bruker Gaggias avanserte «Gaggia Adapting System» teknologi for å monitorere og automatisk justere kvernetiden og bryggingsprosessen til å levere en eksakt mengde espresso. Dette garanterer deg godt resultat!

Med denne superflotte automatiske Gaggia maskinen kan du lage helt perfekt espresso hjemme i kjøkkenet.

Les mer om Gaggia Brera

Gaggia Accademia kaffemaskin

gaggia_accademia_nyGaggia Accademia er en helautomatisk kaffemaskin og er toppmodellen fra Gaggia. Denne maskinen har omtrent alt.

Accademia lager fantastiske espresso baserte drinker på et blunk. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på en knapp. Med de to separate kokerne, en for kaffe og en for steam og vann, og det automatiske cappuccino systemet så er du garantert et kjapt og perfekt resultat.

Maskinen ikke tilgjenglig. Dette er en omtrent tilsvarende maskin fra samme produsent.
[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»/saeco-granbaristo-avanti2″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos Kitchenone 15 999,-[/wpsm_button]
Saeco GranBaristo Avanti er toppmodellen fra Saeco og Philips som også eier Gaggia.

Kaffen kan skreddersys etter din smak, maskinen er enkel å holde ren og vedlikeholde og kaffekvernen er keramisk.

 

Les mer om Gaggia Accademia

Gaggia MDF kaffekvern Sort automatisk

Gaggia MDF kaffekvern 1Gaggia MDF kaffekvern er en elegant kvern fra Gaggia som kjapt og enkelt gir deg mulighet til å male hele bønner til din espressomaskin eller tradisjonelle filterkaffemaskin. Med denne kvernen får du mye for pengene. Gaggia MDF er en perfekt start til deg som skal ha din første espressokvern. Passer til alle Gaggias espressomaskiner.

Vannbeholderen er på 2,1 liter og du har varmt vann funksjon og kan justere styrken på kaffen din. Denne espressomaskinen gir deg god valuta for pengene og kan gi deg det meste du trenger for å lage god kaffe og espresso.

Les mer om Gaggia MDF kaffekvern

 

Siemens espressomaskiner hos Kitchenone

Siemens espressomaskiner hos White Away