Mazzer Mini Electronic Model A kaffekvern

mazzer mini electronic model a silverMazzer Mini Electronic Mod A passer fint hjemme, på mindre barer eller på kontoret.

Mazzer Luigi er verdensledende produsent av kaffekverner. Mazzer har produsert kvalitetskverner helt siden 50 tallet. Kaffekvernene fra Mazzer har trinnløs justering av målingsgraden. Dette er et system som de selv har utviklet og patentert.

Vil du ha det beste du kan få fatt i av kaffekverner så skal du kjøpe en Mazzer.

[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4422&pid=7338&deeplink=https%3A//www.kitchenone.no/produkt/mazzer-mini-electronic-kaffekvern/&sub=17832″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos Kitchenone 6 949,-[/wpsm_button]

Les mer om Mazzer Mini Electronic Model A

 

Mazzer Mini Electronic Model A – Sort

mazzer-mini-electronic-black kaffekvern

Mazzer Mini Electronic passer fint hjemme, på mindre barer eller på kontoret.

Dette er den sorte modellen av Mazzer Mini modell A. Mazzer er verdensledende produsent av kaffekverner som har produsert kvalitetskverner helt siden 50 tallet. Det som kjennetegner Mazzer er at deres kverner har trinnløs justering av målingsgraden. Dette er et system som de selv har utviklet og patentert. Kvernen skal enligt utregninger ha en levetid på 24 år hvis du kverner 250 gram espressobønner pr uke.

Vil du ha det beste du kan få fatt i av kaffekverner kjøp en Mazzer!

For å bestille denne kvernen – velg farve sort.

[wpsm_button color=»green» size=»big» link=»https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=4422&pid=7338&deeplink=https%3A//www.kitchenone.no/produkt/mazzer-mini-electronic-kaffekvern/&sub=17832″ icon=»thumbs-up» border_radius=»10″ target=»_blank»]Tilbud hos Kitchenone 6 949,-[/wpsm_button]

Les mer om Mazzer Mini Electronic Model A – Sort


rancilio_rocky_kaffekvern_uten_dosererKaffekverner

Kjøp kaffekvern på nett. Meget godt utvalg og god pris på kaffekverner. Finn kaffekvernen som passer deg.
Rancilio Rocky 2012 er en meget robust og stillegående kværn med doserer, perfekt for espresso maskiner. Rocky er kanskje den mest holdbare kværnen i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale.


For god kaffe er det viktig med en bra kværn!

Rocky er designet til å kværne espresso bønner men den klarer med sine 55 instillinger å kværne alt fra finmalt espresso til kokemalt med nøyaktig jevn og fin kværning.

Detaljer

Rancilio Rocky 2012 er en av de mest holdbare kværnene i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skale. Maskinen har doserer så den er perfekt for espresso maskiner. Maskinen er tystgående og robust.

Rocky er designet til å kværne espresso bønner men den med sine 55 instillinger å kværne fra pudder til kokemalt. Rocky Rancilios konstruksjon med saktagående kommersielle kværnehjul gjør at bønnene knuses med en jevnt og fint uansett kværnestørrelse. Riktig dosering sikres av doseringsenheten som doserer ut ca 7 gram kaffe om gangen.

Maskinen er lagd etter samme prinsipper som komersielle kværner og klarer å kværne bønner til finmalt espresso. Når du lager espresso (eller annen kaffe) så er det helt essensielt at kværnen kværner jevnt hvis du vil få det beste ut av espressoen. Dette klarer Rocky.

Rocky maskinen har samme motor som den kommersielle Rancilio maskinen MD40. Den har en høy temperatur sperre som slår av maskinen om det kommer ned en stein eller lignende ned i kværnen.

Teknisk informasjon
Dimensjoner (Lengde x Bredde x Høyde) i mm: 120 x 250 x 350
Spenning: 230V 50Hz
Netto vekt: 7 kg
Effekt: 140W for 230V
Dosering per porsjon ca 7 gram
Bønne kontainer kapasitet 300 gram
Kværn av herdet stål
Struktur i aluminium

Les mer om Rancilio Silvia V3 Espressomaskin