Innerpage Image

Rancilio rocky kaffekvern med doserer

Espressomaskinerkaffekverner Rancilio rocky kaffekvern med doserer

rancilio_rocky_kaffekvern_uten_dosererKaffekvern med doserer

Rancilio Rocky 2012 er en meget robust og stillegående kvern med doserer, perfekt for espresso maskiner. Rocky er kanskje den mest holdbare kvernen i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skala.

rancilio silvia kjøp
For god kaffe er det viktig med en bra kvern!

Rocky er designet til å kverne espresso bønner men den klarer med sine 55 innstillinger å kverne alt fra finmalt espresso til kokemalt med nøyaktig jevn og fin kverning.

Detaljer

Rancilio Rocky 2012 er en av de mest holdbare kvernene i sin prisklasse og den rekommanderes for hjemmebruk eller for kommersielt bruk i liten skala. Maskinen har doserer så den er perfekt for espresso maskiner. Maskinen er stillegående og robust.

Rocky er designet til å kverne espresso bønner men den med sine 55 innstillinger å kverne fra pudder til kokemalt. Rocky Rancilio sin konstruksjon med saktegående kommersielle kvernehjul gjør at bønnene knuses med en jevnt og fint uansett kvernestørrelse. Riktig dosering sikres av doseringsenheten som doserer ut ca 7 gram kaffe om gangen.

Maskinen er lagd etter samme prinsipper som kommersielle kverner og klarer å kverne bønner til finmalt espresso. Når du lager espresso (eller annen kaffe) så er det helt essensielt at kaffekvernen kverner jevnt hvis du vil få det beste ut av espressoen. Dette klarer Rocky.

Rocky maskinen har samme motor som den kommersielle Rancilio maskinen MD40. Den har en høy temperatur sperre som slår av maskinen om det kommer ned en stein eller lignende ned i kvernen.

Teknisk informasjon
Dimensjoner (Lengde x Bredde x Høyde) i mm: 120 x 250 x 350
Spenning: 230V 50Hz
Netto vekt: 7 kg
Effekt: 140W for 230V
Dosering per porsjon ca 7 gram
Bønne container kapasitet 300 gram
Kvern av herdet stål
Struktur i aluminium

Les mer om Rancilio Silvia V3 Espressomaskin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *